TotallyTraffic Awards 2016

Ook in 2016 looft het ROV-ZH weer een Award uit. Hierbij geldt een nieuwe opzet: scholen kunnen plannen voor schooljaar 2016 - 2017 en personen voordragen.

Plannen schooljaar 2016 - 2017

In het afgelopen jaar is een flink aantal eigentijdse, kant-en-klare lessen beschikbaar gekomen waar docenten zelf eenvoudig mee aan de slag kunnen. Hierdoor is nu een flink aantal goede "doe-het-zelf lessen" voorhanden. We dagen scholen daarom uit om voor het nieuwe schooljaar plannen te maken waarin veel eigen inzet van de docenten is verwerkt. Scholen hebben even de tijd voor het ontwikkelen van deze plannen: de voordracht hoeft pas op 1 juni binnen te zijn. Bovendien kunnen scholen zich natuurlijk laten adviseren door de accountmanager TotallyTraffic in de eigen regio!

Personen

Werkt op uw school een coördinator verkeer of een docent, die bijzonder veel doet voor de verkeersveiligheid en verkeerseducatie? Dan verdient die persoon het om in het zonnetje gezet te worden! Draag hem of haar voor voor de TotallyTraffic Award, categorie personen!

Voordrachten, prijzen en Jury

Voordrachten kunnen schriftelijk of per e-mail worden ingediend bij:

ROV-ZH
Zuid-Hollandplein 1
2596 AW DEN HAAG

U heeft even tijd om de plannen en de voordracht voor te bereiden: de deadline voor indienen is 1 oktober 2016. Dan beslist een deskundige Jury o.l.v. de verkeersveiligheidsambassadeur voor Drechtsteden Rik van der Linden (wethouder van Dordrecht) over de toekenning van de prijzen.

Deze prijzen bestaan uit een wisseltrofee, wandbord en geldbedrag van € 2.500,- voor de winnende school en een persoonlijke prijs met een portret op deze website voor de winnende docent.