TotallyTraffic leerlingenwedstrijd verkeersveiligheid

Ook in 2017/2018 kunnen middelbare scholieren in Zuid-Holland weer meedoen met de leerlingenwedstrijd over verkeersveiligheid.

 

De opdracht is: Bedenk een campagne over verkeersveiligheid. Dat kan door een poster te ontwerpen, een videoclip of een rap te maken. Ook kan je zelf een ander campagnemiddel bedenken. De campagne moet andere middelbare scholieren in Zuid-Holland oproepen om veilig aan het verkeer deel te nemen. Dat kan over fietsverlichting gaan of over het gebruik van mobiele telefoons op de fiets, of over ander verkeersgedrag.

De opdracht kan als afzonderlijke les worden gebruikt, of worden ingediend om deel te nemen aan de wedstrijd. Alle inzendingen moeten vóór 15 januari 2017 zijn ingediend.

Op deze pagina zullen vanaf het begin van het nieuwe schooljaar de handleiding voor de leerkracht en de leerlingenbladen te vinden zijn. De inzendingen zullen via Facebook te bewonderen zijn. Alle inzendingen kunnen dan ook worden ‘geliked’ om kans te maken op de publieksprijs.

Voor de winnaars van 2016/2017 kun je hier klikken.

De winnende poster van afgelopen jaar wordt naar alle scholen gestuurd om te gebruiken als wervingsposter voor dit jaar.

Voor vragen kunnen scholen terecht bij hun accountmanager TotallyTraffic of bij het ROV-ZH